Nieuw jaar, nieuwe blog.

Om allerlei redenen besloot ik toch niet meer zo tevreden te zijn van blogger. Ik zocht wat, probeerde wat en besloot dat ik wordpress een kans zou geven. Ik bouwde deze nieuwe schrijfstek en was meteen niet tevreden over de lay-out, dus niet schrikken als de dingen er hier op tijd en stond plots helemaal anders gaan uitzien.

Eén van de doorslaggevende factoren is de handige app en de vlotheid waarmee je dus ‘in de rapte’ iets kunt schrijven. Dat is precies wat ik dezer dagen nodig heb. Het zal misschien meer schrijffouten met zich meebrengen of ons leiden naar nog meer alledaags gezwets, maar dat geeft niet. Ik denk dat het ook meer schrijven zal brengen en dat daardoor ‘de goesting’ nog meer zal aanwakkeren.

Ik denk nog na of ik alles van mijn vorige blogstek naar hier wil overzetten, ik pieker nog wat voort over waar dit heen moet, maar om te beginnen zal ik alvast een maand lang weer elke dag bloggen. Zelfs drie woorden kunnen volstaan, maar iéts zal er komen.

Wees allen welgekomen, voel je vrij om te reageren en als je zin hebt, mag je zelfs een vriend of vriendin meebrengen naar dit plekje.

Welkom!

Advertenties

Een gedachte over “Nieuw jaar, nieuwe blog.

  1. Ik sta wat achter met lezen, maar leuk! En ook: wordpress is echt zoveel handiger dan blogger; in het begin is het iets meer zoeken, maar qua layout enzo is het zoveel praktischer, vind ik. Je nieuwe stekje staat alleszins opgeslagen in mijn feed!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s