Een beetje te veel.

Even geen vaste rubrieken hier of wat nog allemaal. Het is even wat te veel. Een Annabelle die de boel bijeen krijste en vermoedelijk verborgen reflux heeft, dixit de dokter. De nieuwe melk die haar daar duidelijk mee helpt, maar dan weer voor gruwelijke darmlast zorgt. Het brullen is anders en het is duidelijk waar het vandaan komt, maar het is er nog. Vermoeiend. Dan een baby met gige koorts, een ritje spoed en dan maar meteen een verblijf van drie dagen en twee nachten. Kasper die intussen op vakantie vertrok, die daar één dag zich rotamuseerde en dan in panne viel. Koorts boven de veertig graden, vijf dagen aan een stuk. Een vervroegd vertrek van ons naar daar, want de schoonmoeder vertrouwde het zaakje niet. Na een doorwaakte nacht trokken we allemaal terug naar huis, want zo had niemand er iets aan. Weg enig verlengd weekendje weg dat we dit jaar hadden gepland met ons gezinnetje. Een doktersbezoekje later bleek het om een dubbele oorontsteking en een keelontsteking te gaan. Het duurde al te lang en hij was te ziek, dus maar weer de gehate antibiotica. Sinds vandaag komt hij er weer door, al zal hij heel wat boterhammetjes moeten eten om zijn verloren gewicht terug te winnen. En intussen wisselden we Annabelle haar melk nog eens, stopten we daarmee na drie dagen opnieuw onophoudelijk krijsen en nemen we terug de oude. Die haar die darmlast bezorgt. Ik ben moe van het nadenken hoe we dat gaan oplossen en van het zorgen voor zieke kindjes en nog zo wat gedoe. En dan beginnen we morgen ook nog eens met een nieuwe poging tot zindelijkheidstraining. Dat belooft. Even geen positief gepraat of maandbrieven of weet ik veel. Dat komt wel weer, volgende week ofzo. Of die erna.

Advertenties

8 gedachtes over “Een beetje te veel.

 1. Ik dacht aan 2 dingen, had Kasper al gezwommen toen hij die oorontsteking kreeg? Daarvoor kan je oorstoppen laten maken op maat. Mathias had dat nodig toen hij klein was. En misschien kan je Annabelleke al vaste voeding geven, dan verdwijnt haar reflux ook.

  Verstuurd vanaf mijn iPad

  >

  Like

  • Ja, hij had al gezwommen, maar wel pas de dag zelf. Zou dat zo rap gaan??
   En we hebben idd overwogen om A al vaste voeding te geven, maar aangezien die darmpjes daar eigenlijk helemaal nog niet klaar voor zijn, gaan we het toch maar zo laten. Ze moet bovendien toch nog een hele tijd redelijk wat melkvoedingen per dag, dus dan kunnen we beter zoeken naar een goeie pap. Maar merci voor het meedenken!

   Like

  • Ik weet het, maar volgende week is hij weer op vakantie en daarna is het al school he… We zien wel, als het echt niks wordt, zal hij toch gewoon met een pamper moeten gaan, hoor!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s