Welkom 2018.

Het laatste kwartaal van 2017 lijkt het jaar af te sluiten in dezelfde sfeer als de rest van het jaar. Niet ideaal. 

De laatste tijd hadden we:

– 5 weken continu zieke kindjes, dan gingen ze allebei 1 week naar school en de creche en daar gingen we weer opnieuw met een rondje zieken.

– ik hoorde (!) dat het stevige gehoorverlies aan één kant niet verholpen kan worden. Ze weten niet hoe het komt en wat ze hebben geprobeerd, helpt niet. Jammer dan. Naar huis maar weer en als het erger wordt, terugkomen. Ik heb al altijd rekening gehouden met het feit dat ik op termijn misschien mijn zicht zal verliezen, maar dan heb ik dat gehoor echt wel nodig. Ik ben dus niet blij.

– we kregen bericht dat er dan toch een collectief ontslag komt. Daar hoef ik niet meteen een tekening bij te maken, zeker.

– terwijl ik met een bomvol hoofd naar het werk reed, knalde ik met mijn auto tegen een andere. Gelukkig is er alleen blikschade, maar mijn blauw karretje is wel serieus gehavend.

Het is zowat genoeg geweest nu. Het jaar mag al in kerstmodus gaan en 2018 mag dan een heel nieuw jaar worden op alle gebied. De man en de kinderen mogen blijven, de rest mag anders. Gezonder, uitgeruster, geschikter, rustiger. Amen.

Advertenties

5 gedachtes over “Welkom 2018.

  1. Ja, 2018 mag wat mij betreft ook morgen al beginnen. Fris, nieuw, beter, ik duim dat dat voor ons allebei het geval zal zijn!
    En dan duim ik nog véél véél harder dat zowel je gehoor als je zicht blijven zoals ze nu zijn. Ik wil mij niet eens proberen inbeelden hoe het voelt om te horen te krijgen dat je met beiden heel erge problemen kan krijgen…

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s