Gewonnen. #40dagebloggen #dag9

Kasper maakt nogal graag van alles een spelletje en er moet dan ook ‘gewonnen’ worden. Voor hem is wel iedereen behalve ‘de laatste’ de winnaar. Soms trekken we dus in een rijtje naar beneden of naar boven en dan plots halverwege hoor je “wij gaan winnen, hé mama”. Euh. We wisten nog niet eens dat we in een wedstrijd meededen, maar goed.

Afgelopen weekend gingen de kindjes met hun vader in bad. Dat doen we elke week en ik ga dan mee om de glibberige kinderlijfjes achteraf zo snel en efficiënt mogelijk weer droog te wrijven. Normaal stormt Kasper als eerste door de deur van de woonkamer om maar zeker als eerste op de trap te kunnen zijn, maar dit keer slaagde zijn zus erin eerst te zijn. Hij liet dat ook gewillig gebeuren en wij bleven als een zeer trage trein achter onze kleine locomotief hangen. Ze is wel heel behendig en klimt als een geitje, maar we verliezen er toch veel snelheid door. Ik moest Kasper regelmatig intomen of hij zou haar gewoon omvergelopen hebben.

De juffrouw arriveerde dus als eerste bovenaan de trap, stak haar armen triomfantelijk in de lucht en riep: “Jewonnen!” Competitiviteit voor de tweede verjaardag, jawadde.

Advertenties

2 gedachtes over “Gewonnen. #40dagebloggen #dag9

  1. zo herkenbaar. hier is alles ” ’t is geen race eh” voor onze 4,5 jarige als hij niet op kop loopt. Dan opeens steekt hij voorbij en is het toch een race en is hij gewonnen. Maar dan heeft hij wel punten voor ons allemaal gewonnen :p

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s